Verkoop Boerderij, Vindeln, Västerbotten, Zweden, Gäddträsk 4, 92291 Vindeln

Verkoop - Cod. 36465

  • Typologie: Boerderij
  • Gebied: 97 m²
  • Getal kamers: 4
  • Verdieping: 2

Rustige en privé paardenboerderij van 94 hectare met woonhuis, stal, hooischuur met droger, kippen- en konijnenhokken, werkplaats, schuur, bakhuis (moet gerepareerd worden). Tractoren en machines voor kleinschalige landbouw inbegrepen.

Stevig blokhut met onlangs gerenoveerde vintage stijl keuken en woonkamer. Keuken is met de hand gebouwd in massief hout. Huis wordt verwarmd met brandhout, gratis eindeloze houtvoorraad uit eigen bos.

Er is 59 hectare productief bos op de boerderij met een geschat volume van 6500 m3, 10 hectare landbouwgrond.

Eigen watervoorziening van de koude lente.

Zeer mooi uitzicht op eigen meer.

Unieke zeer privé positie maar toch centraal gelegen op slechts 25 km naar de stad Vindeln (supermarkten, school, gezondheidszorg, enz.), 14 km naar het dorp Hällnäs (school, treinstation, lokale winkel, enz.), 45 km naar de grotere stad Lycksele (groot ziekenhuis), 80 km naar de stad Umeå.

Grote, onlangs gerenoveerde stal met boxen voor 10 grote paarden, een inktvechtbox, vijf ponyboxen en een freerangestal met ruimte voor nog eens 15 grote paarden.

Eigen 40 x 80 meter lange paddock.

Deze woning heeft een fantastische en unieke locatie in een zeer mooi en ongerept natuurgebied.

Binnen 3 uur rijden van de stallen passeert u door een groot Eco Park en twee zeer mooie natuurgebieden, passeert u verschillende kleine en een groot meer geschikt om te zwemmen met paarden.

Een 60 km lange wandelroute, populair om te wandelen en mountainbiken, passeert 200 meter van de stallen.

Op 5 km van de boerderij ligt de rivier Vndelälven, een van de grote vrij stromende rivieren in Zweden, en op 15 km afstand vindt u een van de grootste raftingbedrijven in Zweden.

Deze boerderij heeft een enorm potentieel voor alle soorten zaken die te maken hebben met paarden, natuur / wildernistoerisme zoals trailrunning, hondensleeën, kanoën, vissen, jagen, raften, mountainbiken enz., Of gewoon 94 hectare paradijs kopen en gewoon achterover leunen en geniet…De vraagprijs is 2 895 000 SEK, die op het moment van schrijven ongeveer 273 000 EURO is, maar wordt verkocht aan de hoogste bieder.Deze advertentie werd door de eigenaar geplaatst, maar de accommodatie wordt verkocht via Fastighetsbyrån, de grootste makelaar in Zweden.

Bel de eigenaar: +46 73 08 353 08
Bel de agent: +46 70 51 749 88

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB