Verkoop Hoeve, Vaggeryd, Skåne, Zweden, Nöthult Norrgården, 56791 Vaggeryd

Verkoop - Cod. 39213

  • Typologie: Hoeve
  • Gebied: 78192 m²
  • Getal kamers: 6-7
  • Verdieping: Trä

Echte paardenboerderij op goede locatie!
Leuke paardenboerderij van ongeveer 8 ha met goede mogelijkheden om te opereren, in het hart van Småland.

Deze mooie boerderij met kanonlocatie nabij de E4, ligt net ten zuiden van Jönköping. Hier bent u snel in slechts 20 minuten in de grote stad! Voor Värnamo bent u 30 minuten verwijderd. Ook dicht bij het centrum van Vaggeryd met scholen en winkels en de nabijheid van Vaggeryd's Tramway die op slechts 8 minuten afstand ligt.


Het pand bestaat uit een groot hoofdgebouw uit 1802 met 7 kamers en een keuken. Veel van de 19e-eeuwse charme is hier bewaard gebleven. Het gebouw is gerenoveerd in termijnen, meest recent 2017 met een extra slaapkamer, badkamer, wasruimte en een klein kantoorgedeelte. In hetzelfde jaar werd een nieuwe veranda van 26 m² gebouwd in een koele westerse stijl. Glasvezel is geïnstalleerd en klaar, gewoon aansluiten! Bij deze fijne fabriek is veel energie gestoken in details om het juiste gevoel en uitzicht op de bouwplaatsen te krijgen. Zoals handgesneden planken, handgesmede nagels en andere kostbare materiaalkeuzes!

De faciliteit omvat het volgende;

- Stabiel gebouw van ongeveer 350 m² met 6 dozen met verwisselbare wanden, douchekraan met warm water. Alle elektriciteit in het stalgebouw werd in 2014 vervangen voor de hoogste veiligheid. Onderzoek is begonnen met de behandelkamer voor paarden. Hoogwaardige rubberen mat is beschikbaar in deze ruimte. Opslagruimte en voerkamer onder het dak, voor opslag van voeder of machines / houtopslag, 2 zadelkamers, waarvan het kleiner is met wastafel en warm water. De grotere heeft ramen op de rijbaan en een afdekdroger. Beide zijn geïsoleerd en verwarmd. Grote lodge met hoog plafond voor opslag aan het ene uiteinde. Aan de andere kant is een goed geïsoleerde en dure kamer van iets meer dan 50 vierkante meter. De kamer werd voltooid in 2019 en is gebruikt als een trainingsruimte en wordt verwarmd door een luchtwarmtepomp. Hier is een keuken met fornuis in stijlvol retro-model, prachtige unieke spoelbak in koper met warm / koud water. De slaapzolder bovenop de kamer is begonnen. Er zijn hier veel mogelijkheden! De kamer kan met eenvoudige middelen worden veranderd in een appartement of worden gebruikt voor conferenties, feesten en cursussen. Grenzend aan de kamer is een Separett droge handdoek.

- Goed doorlatende, verlichte rijbaan van ongeveer 30x35 m.
- Verlicht rond koraal ongeveer 18 m in diam. met een kleine standaard.
- Heuvelachtige natuur tuinen.
- 2 afneembare krachtcentrales. Een van ongeveer 30 vierkante meter grenzend aan de werkplaats. De tweede ongeveer 25 vierkante meter. Elektrisch verwarmde automatische waterbekers in beide vrijgavemodi.
- Rusttuin en kinderkamer met groot hengstenhek.
- Geïsoleerde werkplaats van ongeveer 28 m² met gietvloer en luchtwarmtepomp.
- Verschillende veranda in westerse stijl van ongeveer 26 m². Hier kunt u zitten en genieten van volledig insectenvrij!

- Klein huis 1. Gebouw van ongeveer 13 m² met vloerverwarming op waterbasis. Het wordt tegenwoordig als kliniek gebruikt, maar kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt. pension / kantoor.
- Bijgebouwen 2. Vandaag gebruikt als een opslagruimte met kleine kelder.
- Gezellige barbecue aan de rand van het pand.

De boerderij is kwaliteitsbewust en heeft de aanduiding "Säker Hästgård", die onder andere een lage verzekeringspremie geeft bij Länsförsäkringar.

In de omgeving zijn er mooie rij- en rijwegen.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB