Verkoop Villa, Sollefteå, Västernorrland, Zweden, Hogenvagen 4, 880 30 Nasaker

Verkoop - Cod. 34967

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 105 m²
  • Getal kamers: 5
  • Verdieping: 2

Op de begane grond is er een slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer met douche, toilet en wastafel gerenoveerd in 2017. Boven zijn er twee slaapkamers, een woonkamer en nog een onlangs gerenoveerde badkamer. Oppervlaktebekleding en vloer worden grotendeels in het hele huis gerenoveerd voor een heldere en mooie indruk en geothermische verwarming is geïnstalleerd.

Charmante villa, grotendeels gerenoveerd, bedoeld om te worden gebruikt als een hostel, maar ook geschikt voor privédoeleinden.

Er zijn geweldige mogelijkheden om bed & breakfast of andere soortgelijke activiteiten op deze locatie uit te voeren.
Welkom bij het mooie Näsåker!

Als je het gebouw binnenkomt, is er een lichte hal met een trap die naar boven leidt direct naar rechts.
Aan uw linkerhand is er een woonkamer met open haard en fijne laminaatvloer, vanuit de woonkamer komt u in een mooie slaapkamer met lichte oppervlaktelagen en nieuwe laminaatvloer. De kamer kan ook worden gebruikt als eetkamer, omdat u deze ook vanuit de keuken kunt betreden. Vanuit de hal vindt u een badkamer met douche, toilet en wastafel, volledig gerenoveerd in 2017. De keuken is uitgerust met fornuis, ventilator, koelkast / vriezer, eethoek in de keuken die ook een deur naar de slaapkamer / eetkamer heeft die verbonden . Er is ook de mogelijkheid van een wasruimte in een ruimte onder de trap.

Boven is er een trap op de eerste verdieping en aan de linkerkant een grote slaapkamer en een kleine woonkamer en aan de rechterkant een verder gerenoveerde badkamer met douche, toilet en wastafel, evenals een extra slaapkamer met nieuwe afwerkingen en vloeren.

Alle oppervlaktelagen, meestal door het hele huis, worden gerenoveerd voor een heldere en aangename indruk. Elektriciteit is grotendeels bijgewerkt naar moderne normen en aardlekschakelaars zijn geïnstalleerd. Er is een goede brandtrap voor evacuatie boven geïnstalleerd.

De kelder is bereikbaar vanaf de buitenkant van het huis en heeft voldoende ruimte voor opslag en herbergt ook de stookruimte.

Glasvezelnetwerk is gepland om te worden geïnstalleerd via Sollefteå in 2018.

Het resort Näsåker ligt prachtig naast Ångermanälven in de gemeente Sollefteå. Hier vindt u een kleuterschool, een school en een winkel voor levensmiddelen, evenals een café, een fitnessruimte en een badhuis. Näsåker heeft ongeveer 1300 inwoners en ligt op 43 km van de stad Sollefteå. Het jaarlijkse festival Urkult trekt mensen naar de plaats vanuit vele delen van Zweden, maar ook naar andere delen van de wereld!

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB