Verkoop Villa, Ullared, Gothenburg, Zweden, Gällared 320

Verkoop - Cod. 35207

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 165 m²
  • Getal kamers: 7
  • Verdieping: 2

Te koop aangeboden:
Vrijstaande typisch zweedse houten villa uit 1926 op een stuk eigen grond van 2480m2, gelegen aan de buitenzijde van een klein dorpje, grenzend aan een bos in een bos- en waterrijke omgeving. Warenhuis, Supermarkt, Vårdcentral, tandarts en apotheek op ca 8km in het dorp Ullared. Falkenberg en Varberg ca 35km.
De ruime voortuin, bestaande uit gras en hier en daar hogere beplanting, is afgezet met een hek. Aan de voorzijde van het huis een ruim houten terras over de gehele breedte van het huis, en een ingang naar de "nette hal".
Aan de zijkant van de voortuin en huis een ruime oprit voor 2 of meer auto's, met een ingang naar de "dagelijkse" hal.
Indeling bg: "dagelijkse" hal, met ingang naar de was/CV ruimte met een CV systeem op pellets. Een lichte woonkamer met open haard, een ruime woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en openslaande deuren naar een houten terras met hottub, en een lusthus. Een kleine badkamer voorzien van wastafel en douche. Via een tweede hal waar zich de trap naar de 1ste verdieping en een toilet bevindt, kom je in een ruime slaapkamer.
Indeling 1e verdieping: 2 ruime, lichte, pasgerenoveerde slaapkamers en een overloop met uitgang naar een klein balkon.
Buiten:
Aan de oprit grenzend een stenen garage +- 48m2 met daarboven een studio voor gasten. Een houten aanbouw voor bijvoorbeeld een camper. Een houten schuurtje, en een zeer ruime houten werkruimte voor bijvoorbeeld timmerman.
Zowel woning als garage en schuren zijn deels gerenoveerd, deels moet nog gedaan worden. Eventuele overname van bijvoorbeeld meubels of gereedschappen is bespreekbaar, evenals de prijs.
Meer foto's op aanvraag, pb bij interesse.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB